Heb jij negatieve emoties over de scheiding waardoor je geen nieuwe start kan maken?

 

Je doet de dingen die je moet doen; zorgen voor de kinderen, werken en het huishouden. Je probeert alle ballen in te lucht te houden en op sommige dagen lukt dat best goed. 

Maar je voelt je helemaal niet fijn. Als je 's avonds naar bed gaat, grijpen alle emoties je bij de keel. Je slaapt slecht omdat je alleen in het donker ligt te piekeren. Je vindt het zo moeilijk om de juiste beslissingen te nemen. Voorheen deed je dat samen, maar nu heb je deze verantwoordelijkheid alleen. Je wordt onzeker als je kiest voor jezelf; mag dit wel, wat vindt iedereen daarvan en ben ik dan een slechte moeder?

Het gevoel dat je een nieuwe start maakt is ver te zoeken en door alle negativiteit en onzekerheid kan jij niet genieten van jouw nieuwe leven.

 

- jij bent de enige persoon die jouw leven kan veranderen -

 

 

Ben jij:

 

 • eenzaam als je eindelijk tijd voor jezelf hebt
 • onzeker over de keuzes die je (alleen) moet maken
 • geprikkeld omdat je slecht slaapt
 • voor je gevoel een "slechte" moeder
 • bang dat deze negativiteit niet weg gaat

 

Wil jij:

 

 • met een goed gevoel en vol energie wakker worden
 • een positief zelfbeeld hebben
 • zelfverzekerd en trots op jezelf zijn
 • kiezen voor jezelf zonder schuldgevoel naar je omgeving
 • weer zin hebben om nieuwe plannen te maken

 


Wat houdt “GELUKKIG MET JEZELF” in?

Hoe zou het voor jou voelen als je niet meer piekert? Wat verandert er in jouw leven als je controle hebt over je emoties? Hoe ziet jouw leven er uit als je weer zin hebt in de toekomst? Dit is allemaal mogelijk!!

Als jij je niet langer laat leiden door negatieve gevoelens (over je relatie en je ex) krijg je rust in je hoofd. Van hieruit ga je een nieuwe start maken. Met als resultaat dat je positiviteit uitstraalt en dit ook terugkrijgt van je omgeving. Je staat steviger in je schoenen, krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt dat alles mogelijk is. 


Wie ben ik om jou hier bij te helpen?

Na een relatie van 10 jaar zijn de vader van mijn zoon (toen 1,5 jaar) uit elkaar gegaan. Deze beslissing was erg heftig en gooide mijn leven compleet overhoop. Een jaar lang was ik bezig met het regelen van alle praktische zaken en daarna kon ik er niet meer omheen; wie ben ik en waar sta ik voor? Ik wilde zo graag alle onzekerheden en negatieve gevoelens achter mij laten en vertrouwen hebben in mijzelf, een goede moeder zijn en vooral de toekomst positief zien.

Door professionele hulp kreeg ik inzicht in mijn denkpatronen en dit hielp mij om grip te krijgen op mijn emoties. Het moederschap, part-time werken en vriendschappen kregen weer betekenis en maakte mij een krachtige en positieve vrouw. Het resultaat is dat ik sta voor mijn keuzes, weet wat goed voor mij is en het belangrijkste; ik ben gelukkig en blij met mijzelf.

Ik besloot een coaching opleiding te volgen omdat ik alle gescheiden vrouwen dezelfde inzichten en resultaten gun.


Hoe ziet “GELUKKIG MET JEZELF” er in de praktijk uit?

 • Het traject bestaat uit 7 sessies.
 • Elke sessie duurt 60 tot 90 minuten en kan zowel online als in persoonlijke setting.                                                   De locatie hiervoor bepalen we uiteraard in overleg.
 • De sessies kunnen overdag of in de avond plaatsvinden.
 • Gedurende het traject ben ik per app/telefoon bereikbaar voor jouw vragen.
 • De investering hiervoor is 497 euro, dit kan ook in 3 termijnen van 175 euro worden voldaan.

Coaching kosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Dit kan je navragen bij je werkgever.

 

 

Als jij echt iets wil veranderen en bereid bent om hierin te investeren, garandeer ik jou een positief, krachtig en volwaardig gevoel. Jij bent helemaal klaar voor een nieuwe start. Op weg naar een leven waarin alles mogelijk is en de wereld weer aan je voeten ligt.

 

 

Verlang jij er naar om te genieten van je kinderen en je werk, maar ook van jouw “me-time”?

Wacht dan niet langer en kies voor “GELUKKIG MET JEZELF”

 

 

 

 

Als je eenmaal besloten hebt om hulp te zoeken wil je direct aan de slag, daarom neem ik altijd binnen 24 uur contact met je op.

06 - 241 43 154

contact@praktijkpositief.nl